Σκανδιναβικής εμπνεύσεως το σημερινό φαγητό. Έτοιμο σε λίγα μόλις λεπτά!
Κανένας φούρνος δεν έχει το ψωμί του Νίκου Μάζη, και αυτό γιατί οι συνταγές είναι δικές του. Στους φούρνους του θα βρείτε μόνο καλής ποιότητας ψωμί, από ελληνικά εξαιρετικά αλεύρια.
Μια πρότυπη μονάδα παραγωγής μανιταριών η «Δίρφυς», πλήρως καθετοποιημένη και με καινοτόμα προϊόντα, ξεκίνησε από δύο φίλους που «κόλλησαν» στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετικό προϊόν, οικολογική διαχείριση, διεθνή βραβεία...
Κρεοφαγία επιπέδου σε ένα άψογο αισθητικά περιβάλλον στη θρακιώτικη πόλη.
Δεν ζητούν χρήματα για τις παραστάσεις τους. Ζητούν από τους θεατές τους τρόφιμα μακράς διαρκείας για να τα προσφέρουν σε κοινωνικά ιδρύματα.