Παραδοσιακή αρκαδική συνταγή η αρνόπιτα, γίνεται στα χέρια του Αλέξανδρου Καρδάση μια φίνα τάρτα για τον γιορτινό μπουφέ.
Ιταλικής καταγωγής συνταγή, κάτι ανάμεσα σε ομελέτα φούρνου και ψευτοσουφλέ. Στο φαγητό μπορούμε να βάλουμε και τα περισσεύματα της προηγούμενης ημέρας (βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι, βραστό ή ψημένο κοτόπουλο κ.ά.).
Δεν υπάρχει καταλληλότερο φαγητό για ένα σαββατόβραδο με φίλους. Κουβεντούλα, καλή παρέα, μπίρα και ένα τέλειο χειμωνιάτικο φουρνιστό.
Οι αγρότες κάνουν θεωρητικά μαθήματα, παρακολουθούν τη γραμμή παραγωγής των προϊόντων, ενώ γίνεται και πρακτική στο χωράφι.
Σπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού.
Σούπα με άρωμα Ανατολής και γεύση ανεπανάληπτη.
Καλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει.