Ο Άγγελος Ρέντουλας επισκέφτηκε το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά και δοκίμασε το μενού του νέου σεφ Ανταμ Κοντοβά.
Ενα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα του ελληνικού ελαιολάδου, τεκμηριώθηκε επιστημονικά. Αφορά στην πρόληψη των καρδειαγγειακών παθήσεων. Συγκρίθηκε με 2 ακόμη ελαιόλαδα αλλά και με το φάρμακο (κατά των θρομβώσεων) αυτό καθ’ εαυτό, και βγήκε...
Εσείς πού θα πάτε αυτό το Σαββατοκύριακο;
Εκλεκτές ράτσες ζώων, περίτεχνες κοπές, αργό σίτεμα. Οχι, δεν είμαστε στο εξωτερικό, αλλά στο κρεοπωλείο της Φάρμας Μπράλου στη Νέα Ερυθραία.
Το 5ο Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας «Delicious France» στην Αθήνα είναι γεγονός. Η γιορτή θα κρατήσει έναν ολόκληρο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι!