Μια οικογένεια με μεγάλη τυροκομική παράδοση μάς υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο μαγαζί της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οικονομικά, προσιτά υλικά, πεντανόστιμη οικογενειακή μαγειρική.
Ελαφριά, χορταστική, εύκολη.
Με λίγα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε εν τάχει θαυμάσιες μπριζόλες.
Η μέθοδος DNA barcoding επιτρέπει να ανιχνευθούν τυχόν προσμίξεις από άλλα είδη, σε ποσοστό έστω και μόλις 1%.
Όσο το επιτρέπει ο καιρός η αυλή του εστιατορίου στον Κεραμεικό είναι ό,τι πρέπει για δείπνο. Αλλιώς περνάμε μέσα.