Κήπος, μεζεδοπωλείο, ρεμπέτικα, ρώτα, μάθε, κολύμπησε στον «Ποταμό». Η καλντέρα μπορεί να περιμένει.
Αλλο ένα από τα ΠΟΠ προϊόντα της χώρας μας, που ξεχωρίζει για την ποιότητά του. Με αφορμή το «Φεστιβάλ», επισκεφθήκαμε το νησί και μιλήσαμε με τους παραγωγούς.
Το «καμπεθον» στον Κεραμεικό. Στα Ισπανικά σημαίνει... ξεροκέφαλος.
Ο Ολυμπος να ’ναι καλά και ο παπα-Γιώργης, και τρώμε σήμερα στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη τα γλυκά και τραγανά κεράσια του Συνεταιρισμού Κερασοπαραγωγών Ράχης «Ο Αγιος Λουκάς».
Το εστιατόριο Aleria είναι μια από τις μεγάλες μου αδυναμίες! Πρώτα γιατί ο ιδιοκτήτης του ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης είναι ένα από τα πιο γλυκά, ευγενικά και συμπαθητικά πλάσματα της αθηναϊκής εστίασης και όχι μόνο. Δεύτερον γιατί οι χώροι του (δια...