Στο Μοναστηράκι το Hard Rock Cafe Athens με το μπαρ να ανοίγει τον Ιούνιο και την κουζίνα το φθινόπωρο.
Μπορούν να έχουν σχέση οι Βόρειοι με τους Νότιους; Ναι, στο τραπέζι. Αυτή είναι τουλάχιστον η πεποίθηση του εστιατόριου Safka που συνδυάζει εδέσματα της Nordic Cuisine με ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, ένα ραντεβού που δίνεται δύο φορές κάθε μήνα.
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Η τεχνολογία στην υπηρεσία της γεύσης και της παράδοσης, αποκαλύπτει πολύτιμα μυστικά διατροφής.