Κοτόπουλο γεμιστό με χόρτα εποχής. Το φανταζόσουν;
Το καθιερωμένο κυριακάτικο αρνάκι στη γάστρα εμπλουτίζεται με φθινοπωρινά λαχανικά και ντύνεται με ένα μείγμα από σουσάμι και μουστάρδα.
Φοβερό καθημερινό φαγητάκι που σου γεμίζει την ψυχή!
Vegan, vegetarian και κρεατοφάγοι θα λατρέψετε αυτό το χορτοφαγικό παστίτσιο που μόνο ο Γαστρονόμος Οκτωβρίου έχει! Την Κυριακή με την Καθημερινή.
Μπορούμε είτε να βράσουμε κοτόπουλο, όπως προτείνουμε στη συνταγή, είτε να αξιοποιήσουμε το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έμεινε από την προηγούμενη μέρα.
Εξωτικό φαγητό θα βγάλει η κατσαρόλα αυτό το Σάββατο, εύκολο όμως για να μην χάσουμε κι όλη μας τη μέρα.
Ο Δημήτρης Ρουσουνέλος έβαλε την κατσαρόλα στη φωτιά στη Μύκονο και μάς πήραν τα ντουμάνια στην Αθήνα. Τι έφτιαξε; Γεμιστά στρογγυλοκολόκυθα κατσαρόλας με καλαμαράκια ατμιστά και σος ούζου.
Αυτά είναι τα καλύτερα λαζάνια με λαχανικά που έφαγες ποτέ.