Κερκυραϊκό χριστόψωμο, παραδοσιακά σε σχήμα περιστεριού, κάτι ανάμεσα σε γλυκό ψωμί και άγλυκο τσουρέκι.
Κρητικά λυχναράκια, μια από τις πιο πασχαλινές νοστιμιές που μπορείτε να φτιάξετε.
Για τους λάτρεις του κοτόπουλου αυτό το κοντοσούβλι είναι η καλύτερη επιλογή για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.
Νόστιμος μεζές για το σημερινό τραπέζι μας.
Μυρωδάτο κατσικάκι στη λαδόκολλα που γίνεται πολύ εύκολα.
Με αυτή τηντεχνική το αρνάκι μας γίνεται ιδιαίτερα ζουμερό και αρωματικό.
Το πασχαλινό τραπέζι δε γίνεται να μην έχει γεύσεις από το μποστάνι της άνοιξης.
Η συνταγή αυτή είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη όμως το αποτέλεσμα θα κάνει και την πιο επιδέξια μαγείρισσα να θαυμάσει τη δημιουργία σας.