Στη συνταγή αυτή παραδοσιακά χρησιμοποιούνται τα άγρια μαράθια, μάραθος δηλαδή, αλλά και οι πεντανόστιμες άγριες, αγκαθωτές αγκινάρες.
Στη Ρούµελη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας χρησιµοποιούν τις κληµατόβεργες για να δώσουν στο αρνάκι τη χαρακτηριστική µυρωδιά από τους.
Στο μεδούλι της Ιαπωνίας κρύβεται ο ξερός ανθότυρος.
Οι επισκέπτες της Food Expo και της Oenotelia είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα μοναδικά κρασιά της Naturea Wines and Foods στο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου.
Ρετρό ατμόσφαιρα και προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες σε ένα από τα πιο παλιά καφενεία της περιοχής.