Το εξαιρετικής νοστιμιάς πουλερικό σε μια σπέσιαλ εκδοχή.
Παραδοσιακά τους θέλουμε να μοσχοβολούν βούτυρο και καβουρδισμένο αμύγδαλο. Ως μοντέρνοι άνθρωποι όμως, δεν μπορέσαμε παρά να πειραματιστούμε και με άλλα υλικά – με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Μια ιδιαίτερη τάρτα που θα εντυπωσιάσει τους συνδαιτυμόνες σας.
«Η συνήθεια να γεμίζουν ένα πουλερικό και να το μαγειρεύουν κρατάει από την αρχαία Ελλάδα. Ο Αθήναιος μιλάει σε κάποιο σημείο για χήνα γεμιστή με φιστίκια»... γράφει ο Γιάννης Λεμονής.