Ιδού η ευκαιρία να αναδείξετε το ζαχαροπλαστικό σας ταλέντο.
Η νέα μέθοδος διατηρεί τα στοιχεία που κάνουν τη σοκολάτα «σοκολατένια», αλλά με φρουτοχυμό στη θέση του λίπους.
Επισκεφτήκαμε το Rockwell, ένα μαγαζί-παράδεισο για κάθε επίδοξο μάγειρα, επαγγελματία αλλά και του σπιτιού.
Μαθαίνουμε τα πάντα για τη βανίλια, φτιάχνουμε με αυτή 14 υπέροχα γλυκά, από μιλφέιγ μέχρι μπουγάτσα, και αξιοποιούμε το κλωναράκι της με όλους τους πιθανούς τρόπους.
Νηστήσιμες λιχουδιές, τέλειες μακαρονάδες με ελληνικά τυριά και απίθανες νοστιμιές από το Λίβανο. Δεν θα χορταίνετε να διαβάζετε το τεύχος Μαρτίου...
Στον αντίποδα της αμερικανικής σχολής στην Ελλάδα ευτυχώς επιμένουμε ακόμη να φτιάχνουμε γλυκά στο σπίτι με φρέσκα αυγά και αλεύρι.