Ενενήντα εννιά αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα πέρασαν στην επόμενη φάση του μεγάλου διαγωνισμού των «Γλυκών Ιστοριών». Μάθετε ποιοι είναι και τι τους περιμένει.
Ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε ένα ακόμη concept-store με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, γλυκά, εργαλεία, βιβλία κ.λπ.
Στο «κουτί» του, ο Πέσκιας έχει εγκαθιδρύσει μια νέα ελληνική κουζίνα, τη δική του ελληνική κουζίνα, ζωντανή, εξωστρεφή, που συνδιαλέγεται με τον κόσμο.
Αυτόν το μήνα βρήκαμε τις πιο νόστιμες ντομάτες στις υπαίθριες αγορές του άστεως.
Μπίρα και υπέροχοι, καλοκαιρινοί μεζέδες σε έναν καταπράσινο κήπο. Ο,τι ζητάμε από μια καλοκαιρινή έξοδο.