Εκλεκτούς μεζέδες, αντιπροσωπευτικούς της ελληνικής διατροφής, που υπέδειξαν κορυφαίοι Ελληνες σεφ, όπως ο Μιχάλης Ψιλάκης και η Νταϊάνα Κόχυλα, γεύτηκαν οι συμμετέχοντες στο επιστημονικό συνέδριο.
Στιγμιότυπο από εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης στο πλαίσιο των «Ημερών Τουρισμού 2014».
Παράτησαν καριέρες στο μάρκετινγκ, έπεσαν στα βαθιά νερά της επιχειρηματικότητας με μια εξωστρεφή εταιρεία που τυποποιεί οργανικά βότανα για αφεψήματα και κατάφεραν να κατακτήσουν τα πρώτα τους βραβεία εντός και εκτός Ελλάδος. Σε δύο χρόνια...
Ο συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» (γαλακτοπαραγωγοί Θεσσαλίας και Πιερίας) πρωτοπορεί παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα «ΑΤΜ γάλακτος» στην πόλη της Λάρισας.