Το καλύτερο μπάρμπεκιου είναι το σπιτικό! Μάθετε όλα τα μυστικά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.
Είναι κάτι ανάμεσα σε κρουασάν και ντόνατ και έχει κάνει τους Νεοϋορκέζους να χάνουν τον ύπνο τους.
Πέντε δροσερά, νόστιμα, καλοκαιρινά και light επιδόρπια για όσους μετρούν θερμίδες.
Επιπλέον, η μάρκα προσκαλεί τα μέλη του Club της να επιλέξουν την επόμενη Εκλεκτή Ποικιλία Variation Limited Edition.
Αν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που αναδεικνύουν το χαρακτήρα του.
Οι φοιτητές του Piet Zwart Institute δίνουν άλλη διάσταση σε ένα απλό αντικείμενο της κουζίνας.