Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα χόρτα εποχής της αρεσκείας μας, όπως επίσης και πατάτες που θα έχουμε προηγουμένως βράσει ή τηγανίσει.
Τα άγρια σπαράγγια συναντώνται σε όλη την Ελλάδα σε άγονες και ακαλλιέργητες περιοχές, κοντά σε ποταμούς και ρυάκια, καθώς και στις ρίζες αιωνόβιων ελιών. Η ελληνική χλωρίδα περιλαμβάνει αρκετά είδη, τα οποία όμως δεν έχουν μεγάλες διαφορές...
Ένα διαφορετικό χορτομαγείρεμα απολαυστικό και αποτοξινωτικό.
Καθημερινά, στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Mαρινόπουλος και Carrefour Express βρίσκουμε ολόφρεσκα ελληνικά σέσκουλα από τα Μέγαρα και το Μαραθώνα και τα μαγειρεύουμε με αυγά, με χοιρινό αλλά και με ζυμαρικά.