Παιχνιδιάρικες ελληνικές γεύσεις με φρέσκα ψάρια και ζουμερά κρεατικά σε ένα σύγχρονο εξοχικό κέντρο στους Παξούς.
Είκοσι έξι αριστούχοι ανακάλυψαν τη χώρα των γονιών και των παππούδων τους, που γνώριζαν μέσα από διηγήσεις.
Μετά το αστέρι Michelin, ο διακεκριμένος Ελληνοαυστριακός σεφ θέτει τον πήχυ ψηλά ανοίγοντας το δικό του εστιατορίο. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.
Επιπλέον, η μάρκα προσκαλεί τα μέλη του Club της να επιλέξουν την επόμενη Εκλεκτή Ποικιλία Variation Limited Edition.
Οι παραγωγοί και οι εταιρείες που κατέκτησαν φέτος τα Βραβεία Ποιότητας του «Γαστρονόμου»