Για κρεοφαγία στην ξακουστή κηφισιώτικη ταβέρνα.
Αυτοαποκαλείται little bakery (μικρός φούρνος), είναι όμως κάτι παραπάνω.
Πριν τα κέικ μαρμπρέ, τα ντέβιλ'ς και τις άλλες υπερπαραγωγές, ιδού τι σκάρωναν οι Ελληνίδες νοικοκυρές.
Ο νεαρός οινοποιός συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή οίνου, αλλά τολμάει να δοκιμάσει και διαφορετικά πράγματα. Και μας εκπλήσσει ευχάριστα.
Ένα ιστορικό κεμπαπτζίδικο που μπολιάζει την παράδοση με φρέσκες ιδέες.
Καλοσωρίζουμε το πρώτο εν Αθήναις punk bistrot.