Ιδιαίτερες σαλάτες και πρωτότυπα ντρέσινγκ για το γιορτινό τραπέζι.
Σούπες, σαλάτες, μπρουσκέτες, κυρίως πιάτα με λαχανικά εποχής και όσπρια αλλά και μερικά γλυκά φιλικά προς χορτοφάγους.
Ο «Γαστρονόμος» επιλέγει για τα Χριστούγεννα τοπικά ελληνικά προϊόντα.
Συνταγές και βίντεο για κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτες, ζεστό κρασί και άλλα γιορτινά κεράσματα!
Μέλι, βότανα, τυριά, το μοναδικό στον κόσμο ελαιόλαδο της Νεάπολης και της Τροιζηνίας, οι ελιές της Καλαμάτας, της Σπάρτης οι πορτοκαλιές και τα «ξινά» του Αργους. Oλ’ αυτά σ’ έναν «εξανθρωπισμένο» τόπο, που μαγειρεύει από καταβολής κόσμου.