Μια γευστική σαλάτα που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και γεύμα αφού οι πατάτες το κάνουν ιδιαιτέρως χορταστικό.
Επιλέγουμε λαχανικά ανάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις μας.
Το Puro του Θάνου Καραθάνου, από το µαύρο Μοσχάτο της περιοχής.
«Θερμοκηπίου;» ρωτήσαμε για τα λαχανικά. «Χωραφιού», απάντησε. «Δεν καλλιεργώ σε θερμοκήπια».
Αρωματικό και πολύ νόστιμο το φαγητό για το τραπέζι της Κυριακής.
Το Μπεγλέρι είναι μια άγνωστη αλλά ενδιαφέρουσα ποικιλία, που μπορεί να δώσει αρωματικά και πλούσια κρασιά και θα την βρούμε κυρίως στους αμπελώνες της Ικαρίας.
Στρώσε τραπέζι, σε ένα τέταρτο τρώμε...