Τα αυγά διαχωρίζονται πιο εύκολα όταν είναι φρέσκα, γιατί τότε ο κρόκος έχει πιο βαριά και σφιχτή δομή και παραμένει ενιαίος. Αντίθετα, όταν τα αυγά είναι πολλών ημερών, η σύσταση του κρόκου είναι πιο χαλαρή με αποτέλεσμα να ενώνεται με το...
Φιλοξενεί όλους όσοι αγαπούν το καλό κρασί και θέλουν να το απολαμβάνουν συνοδεία καλοφτιαγμένων πιάτων.
Κοκτέιλ και νοστιμιές (κυρίως) ασιατικής εμπνεύσεως στο μοδάτο μπαρ-εστιατόριο στην Κωνσταντινουπόλεως.
Φρέσκο ψάρι σε περιβάλλον που απέχει παρασάγκας από τυπική ψαροταβέρνα, με λινά τραπεζομάντηλα, κολονάτα ποτήρια και αστραφτερά σερβίτσια.