Συζητάμε με έναν από τους πιο επιτυχημένους Ελληνες food bloggers περί μαγειρικής... επιστήμης.
Εσύ έφτιαχνες σπιτικό ρολό μέχρι σήμερα; Να η ευκαιρία...
Τώρα που η ντομάτα είναι στα καλύτερά της!
Γιατί ο ορισμός του μπάρμπεκιου είναι οι χοιρινές μπριζόλες!
Ζουμερό μπιφτέκι σχάρας που βγαίνει ατόφιο.
Γεμιστά μπιφτέκια κοτόπουλου, σκέτη αποκάλυψη!
Μπόλικο λάδι και κρεμμύδι και σιγανό ψήσιμο, δυο από τα μυστικά του Χριστόφορου Πέσκια για επιτυχημένα μεσογειακά λαδερά.