Είναι στην εποχή τους, πεντανόστιμα και φτηνά. Μαγειρέψτε σκουμπριά έτσι κι αλλιώς.
Συνοδεύουμε με φασολάκια βρασμένα al dente και ψωμί της αρεσκείας μας.
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
«Πακέτο» μυρωδάτο, ζουμερό και άκρως λαχταριστό.
Λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση…
Κατάγεται από τη Νίκαια της Προβηγκίας και είναι τόσο χορταστική που μπορεί να καταναλωθεί ως κύριο γεύμα.