Ένα μαλακό μπισκότο με σοκολάτα είναι το τέλειο κέρασμα για τον καφέ αλλά και για τα πιτσιρίκια.
Τα πιο ωραία γεμιστά φτιάχνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο, απλά και αγαπημένα. Συνοδεύουμε με φέτα βαρελίσια και προζυμένιο ψωμί.
Ελληνική δημιουργική κουζίνα από έναν ευρηματικό σεφ που αξιοποιεί τα ντόπια προϊόντα με οξυδέρκεια.
Ο chef-pâtissier των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδη Νικόλαος Νερολαδάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Παγωτού 2012/2013.
Μετά το αστέρι Michelin, ο διακεκριμένος Ελληνοαυστριακός σεφ θέτει τον πήχυ ψηλά ανοίγοντας το δικό του εστιατορίο. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.