Ο Μανώλης Θλιβερός μας ταξιδεύει στην εγγύς Ανατολή με ένα φαγητό μερακλίδικο!
Εύκολο, αν και πρέπει να το προγραμματίσετε αποβραδίς, με αρώματα μεσογειακά, αν και κατάγεται απ’ το Περού. Να πώς θα φτιάχνετε τις σαρδέλες στο εξής.
Νόστιμη και λαχταριστή ψαροφαγία, διά χειρός Ντίνας Νικολάου.
Ο Ιάκωβος Κουσαθανάς ετοίμασε μια πολύ ντελικάτη κοτόπιτα, ιδανική πρόταση για ένα πρόχειρο κάλεσμα.
Η Μαρία Τζίμα ετοίμασε λαχταριστά, ζεστά τσουρεκάκια με κανέλα και σταφίδες.
Η Παρασκευή Καιμακάμη - Τσούλη από τη Φλώρινα φτιάχνει χειροποίητα ζυμαρικά με πλούσια γέμιση από κιμά, μπέικον και λουκάνικο.
Η Αναστασία Θεοχαροπούλου από την Κοζάνη ετοιμάσε μπισκότα σοκολάτας που μοιάζουν σαν σπασμένα.
Ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει παραδοσιακά και πεντανόστιμα μουστοκούλουρα. Μμμ... μοσχομύρισε το σπίτι!