Δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολη είναι αυτή η φίνα και νόστιμη τούρτα. Αν δεν αγαπάτε ιδιαιτέρως τη γεύση του καφέ, μπορείτε να αρωματίσετε την κρέμα με ό,τι άλλο θέλετε ή να την αφήσετε και σκέτη.
Τυπικό αγγλικό γλυκό με μπανάνες και ζαχαρούχο γάλα.
Η παραδοσιακή νουγκατίνα μετατρέπεται σε ένα γρήγορο επιδόρπιο που μπορεί να συναρμολογηθεί και τελευταία στιγμή.
Ένα γαστρονομικό κουτί γεμάτο με εγχώρια, εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.
Με την αγορά καρτών 5 και 20 ευρώ, που προορίζονται για να εξυπηρετήσουν όσους έχουν ανάγκη, μπορεί κανείς να ταΐσει μία οικογένεια την ημέρα.
Όταν χτυπάμε σαντιγί, προσέχουμε να μην ξεχαστούμε γιατί μετά από κάποια ώρα η κρέμα γάλακτος κόβει. Θα αρχίσει δηλαδή να κιτρινίζει, να συρρικνώνεται και να διαχωρίζεται το βούτυρο από το γάλα. Αν συμβεί αυτό και το προλάβουμε σε αρχικό στάδιο...
Αφαιρούμε την κόρα από το μπαγιάτικο ψωμί και το μουλιάζουμε για λίγο σε γάλα. Ψήνουμε τις φέτες σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο βούτυρο ή λάδι και τις σερβίρουμε με μέλι ή μαρμελάδα.
Ένα πολύ ενδιαφέρον μεζεδάκι... φούλ του τυριού.