Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.
Πρωτότυποι θαλασσινοί μεζέδες στο κλασικό πλέον στέκι των Τζιτζιφιών.
Ένα απλό αλλά θεσπέσιο φαγητό από τη νηστήσιμη μαγειρική του Αγίου Όρους.
Το Puro του Θάνου Καραθάνου, από το µαύρο Μοσχάτο της περιοχής.
Μπανάνες, καραμέλα και σοκολάτα στο ίδιο γλυκό για να μην μπορεί να του αντισταθεί κανείς.
Ενα πλούσιο αλλά εύκολο γλυκό για ένα ιδιαίτερο κάλεσμα.
Το παραδοσιακό αυστριακό κέρασμα, δια χειρός Γρηγόρη Γαστεράτου.