Μια από τις ανοιξιάτικες συνταγές του τεύχους, ιδανική για να συνοδεύσει το ξεφύλλισμα του περιοδικού.
Ελαφρώς μπελαλίδικο κατά την προετοιμασία του, αλλά η νοστιμιά του σε αποζημιώνει στο ακέραιο.
Δοκιμάσαμε το καινούριο μενού της διάστερης Σπονδής και... έχουμε και λέμε.
Σήμερα θα φάμε κοκκινιστό μπακαλιάρο με πατάτες και με τη συμβουλή του σεφ θα γίνει το αγαπημένο μας πιάτο.
Χωρίς πλάσιμο, χωρίς τηγάνισμα, όλη η γεύση!
Η ιταλική «ψωμένια» σαλάτα συναντά το εθνικό μας τυρί.
Γλυκόξινη σαλάτα με παντζάρια που αυτή την εποχή είναι πιο τρυφερά και νόστιμα.
Η διάσημη συνταγή από την Νότια Γαλλία, μια από τις πιο κλασικές της περιοχής.