Νοτιοαφρικανική κουζίνα με θαλασσινό προσανατολισμό και λογική... μοιράσματος στο Ψυχικό.
Μετά την ακατάσχετη κρεοφαγία των ημερών, ένα ψάρι είναι ό,τι πρέπει... ειδικά αν είναι νοστιμοφτιαγμένο.
Εντυπωσιακό και εντυπωσιακά νόστιμο το κύριο πιάτο της γιορτής.
Μυρωδάτη, με βαθιά αλλά φινετσάτη γεύση, σκέτο βάλσαμο.
Οι νικητές του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος της Μαρινόπουλος Α.Ε. βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής.
Τέλειος ο μεζές του Ντίνου Κιούση. Αρκεί να προμηθευτείτε εγκαίρως τα αναγκαία από τον ψαροπώλη αλλά και τον... χασάπη!
Όσο περισσότερο τα μαρινάρουμε, τόσο πιο ζουμερά και νόστιμα θα γίνουν.