Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.
Λεμονάτο, κρασάτο, καππαράτο και μαϊντανάτο. Ένα εσκαλόπ να γλύφεις τα δάχτυλά σου.
Με μια ντοματοσαλάτα και ρετσίνα στα ποτήρια είμαστε έτοιμοι...
Είναι λίγο-πολύ γνωστό, όμως η υπενθύμιση δεν βλάπτει. Όταν θέλουμε να αλευρώσουμε υλικά που προορίζουμε για το τηγάνι, για να μη σπαταλάμε αλεύρι που μετά θα πρέπει ούτως ή άλλως να αχρηστεύσουμε, αποφεύγουμε να βάζουμε μεγάλη ποσότητα αλευριού...
Μεζές απ’ τους λίγους ο σημερινός, με το τυρί να γίνεται σαν κρέμα από το τηγάνισμα.