Ρούμι, ρούμι, ρούμι σε ένα από τα πρώτα αμιγώς κοκτεηλάδικα της μικρής μας πόλης.
Φιλικό προς γαστρονομικούς πειραµατισμούς, το κοτόπουλο προσφέρεται και για απολαυστικούς οινικούς συνδυασμούς.
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».
7 ιδιαίτερες επιλογές για τα καλοκαιρινά καλέσματα. Από Λιάτικο μέχρι Μαυροδάφνη.
Πηγαίνουμε για την σπεσιαλιτέ του, τον ζαχαρομπακλαβά, αλλά λοξοκοιτάζουμε με νόημα και τα αμυγδαλωτά, τα τσιμπητά και τα σεκέρ παρέ.
Καλοκαίρι 2013 και είμαστε πάλι μαζί σε μια καινούργια διαδικασία επικοινωνίας. Γιατί οι παλιές φιλίες βρίσκουν πάντα τον τρόπο να κρατάνε την επαφή τους. Κι η δική μας φιλία σχεδόν 10 χρόνια τώρα έχει αποδείξει πως αντέχει στον χρόνο και στα σημεία...