Με αφορμή το περίφημο στρογγυλό κυκλαδίτικο τυράκι, επισκεφτήκαμε το μικρό τυροκομείο της οικογένειας Ασούτη στο Κόρθι της Ανδρου.
Moναδικός πρέπει να αισθάνεται ο διευθύνων σύμβουλος του «Κύκνου», καθώς είναι επικεφαλής μιας εταιρείας που κλείνει φέτος 100 χρόνια ζωής.
Γνώριμα και άγνωστα ελληνικά καλούδια βρήκαμε στο άρτι αφιχθέν παντοπωλείο της Πειραιώτισσας Νόρας Μιχαλολιάκου.
Συριανό πρωινό και γαργαλιστικές λιχουδιές σε ένα αστικό καφενείο της Ερμούπολης.
Ο σεφ του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza έχει δημιουργήσει ένα απολαυστικό μενού για όλη τη Σαρακοστή, για τους επισκέπτες τους εστιατορίου The Parliament, στο Σύνταγμα.
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Ο οδηγός μαγειρικής που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την Καθημερινή.