
Ο Στέλιος Μπουτάρης γράφει για την τιμή του ελληνικού κρασιού.
Ο Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος κυκλοφορεί με δώρο μια καλαίσθητη, μοντέρνα κούπα.
Η Kρι Kρι δημιουργεί το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού δαμάσκηνο από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας.
Δύο νέα καταστήματα chillbox, στο Παρίσι και στο Άμστερνταμ, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τις προηγούμενες ημέρες.
Πάνω από 180 Έλληνες εκθέτες στην Anuga 2013, στην Κολωνία της Γερμανίας.
Το αγαπημένο ελληνικό ζαχαροπλαστείο άνοιξε πανιά για Ισπανία. Καλές δουλειές!