Σας δίνουμε μερικές βασικές οδηγίες που μας έδωσαν οι γιαγιάδες μας και περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες.
Δίνουμε γεύση στη νηστεία και «χρώμα» στα καλαμαράκια. Μόνος κόπος τα καθαρίσματα.
Φτιάξτε το μείγμα αποβραδίς, για να το έχετε έτοιμο αύριο...
Αποκωδικοποιούμε το αγγλοσαξονικό φαγητό του δρόμου και σας δίνουμε την οικιακή εκδοχή του, ποιοτικότερη, νοστιμότερη!
Το φιλέτο κοτόπουλου είναι ο βασιλιάς της γρήγορης κουζίνας, μπορεί να συνδυαστεί με πάμπολλα υλικά και να μαγειρευτεί με δεκάδες τρόπους. Συχνά, όμως, και παρά το γεγονός ότι δεν θέλει παρά λίγα λεπτά για να γίνει, καταλήγουμε να μασουλάμε ένα...
Ένα από τα πιο κλασικά κυριακάτικα φαγητά, που συνηθίζεται πολύ την περίοδο του χειμώνα, σε μία εκδοχή αρωματική και πεντανόστιμη.