Είναι η πιο γνωστή κατηγορία μπίρας στην οποία ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό της παγκόσμιας παραγωγής. Οι μπίρες που σας έρχονται αμέσως στο μυαλό είναι lager. Είναι συνήθως ξανθές με ευχάριστη ελαφριά γεύση. Η lager συνοδεύει ιδανικά πιάτα χοιρινό...
Συνοδεύει τέλεια ψητά κρεατικά (φιλέτο κοτόπουλο, μπριζόλες, ψαρονέφρι) όμως με λίγο ψωμί και ένα βραστό αυγό είναι ένα ωραιότατο βραδινό.
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κωνσταντινούπολης, και μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τα πιο νόστιμα γλυκά της Ανατολής.
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει πώς φτιάχνουμε κοτόπουλο πανέ, όχι τηγανιτό, αλλά στο φούρνο.
Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μάς δείχνει έναν εύκολο τρόπο για να κόβουμε το φιλέτο του κοτόπουλου σε λωρίδες.
Η Νένα Ισμυρνόγλου τα τοστ της τα φτιάχνει με πίτες για σουβλάκι. Και δεν παί-ζο-νται!
Το φιλέτο κοτόπουλου είναι ο βασιλιάς της γρήγορης κουζίνας, μπορεί να συνδυαστεί με πάμπολλα υλικά και να μαγειρευτεί με δεκάδες τρόπους. Συχνά, όμως, και παρά το γεγονός ότι δεν θέλει παρά λίγα λεπτά για να γίνει, καταλήγουμε να μασουλάμε ένα...