Αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα ζελέ ή μία σταθερή κρέμα (π.χ. πανακότα, μπαβαρουάζ κ.ά.) χρησιμοποιούμε φύλλα ζελατίνης. Στην αγορά θα βρούμε φύλλα βάρους 2,5 - 3 γρ. αλλά και επαγγελματικά των 5 γρ. το καθένα. Οι ζελατίνες μπορεί να διαφέρουν μεταξύ...
Μεσογειακή κουζίνα με εκλεκτές πρώτες ύλες και την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου.
Ακόμη και αν γυρίσατε από διακοπές, οι μικρές αποδράσεις εκτός Αθηνών είναι ό,τι καλύτερο για να επιμηκύνουν το καλοκαίρι.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου-μνημείου στην παλιά πόλη της Καβάλας, με τη γοητευτική θέα και την ανατολίτικη αύρα, προσφέρεται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Η σπιτική πίτσα δεν είναι χρονοβόρα υπόθεση! Νόστιμη, ελαφρώς πικάντικη, με αραβική πίτα και έτοιμη σε μόλις 10 λεπτά.
Με την απαλή γεύση και τη μαλακή υφή του, παίζει σε πολλά ταμπλό, ταιριάζοντας με λευκά, ερυθρά και γλυκά κρασιά.