Το κοτόπουλο δεν είναι ασφαλές για κατανάλωση αν μείνει εκτός ψυγείου για περισσότερο από 45 λεπτά, γι’ αυτό είναι καλό να το ψωνίζουμε στο τέλος κατά την επίσκεψή μας στο σούπερ μάρκετ, ώστε να παραμένει λιγότερη ώρα εκτός ψυγείου. Στο σπίτι,...
Ένα αρωματικό «ντύμα» θα νοστιμίσει μοναδικά το ελαφρύ φιλέτο μας. Στο πλάι μια ντοματοσαλάτα και είμαστε έτοιμοι...
Τσελεμέντεια κουζίνα, με γαλλικές τεχνικές σε ελληνική εκτέλεση στην όμορφη Ρόδο.
Ένα ρυζάκι χορταστικό και εύκολο, που αξιοποιεί τα περισσευμάτα από το ψητό κοτόπουλο της Κυριακής.
Διαφορετικοί κεφτέδες, από κιμά κοτόπουλου και μια δροσερή σάλτσα γιαουρτιού για συνοδεία, από τον Χριστόφορο Πέσκια.
Ινδικό μείγμα μπαχαρικών είναι το γκάραμ μασάλα, που ταιριάζει πολύ σε ψητά κρεατικά, όπως κοτόπουλο ή σουβλάκια αρνιού. Το βρίσκουμε σε καλά μπαχαράδικα, αλλα μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας στο σπίτι ανακατεύοντας σε ίσες δόσεις,...
Σωστό τσιμπούσι θα στήσουμε με επίκεντρο ετούτα τα μερακλίδικα παϊδάκια... Καλύτερα -κι ευκολότερα- δεν γίνεται!
Απλά υλικά, γκουρμέ διάθεση, ανάλαφρο αποτέλεσμα. Η Νένα είχε (και πάλι) κέφια!