Σήμερα φτιάχνουμε «Πράσινο» µινεστρόνε εξπρές Μια ανοιξιάτικη εκδοχή της ιταλιάνικης σούπας. 04.06.2014
Σήμερα φτιάχνουμε Ανοιχτό σάντουιτς με φιλέτο ψαριού σε κρούστα ψωμιού και μυρωδικών Γρήγορο, εύκολο, πεντανόστιμο. 03.06.2014
Ραντεβού στο κέντρο City Bistro Το νέο all-day καφέ-εστιατόριο στη Στοά Σπυροµήλιου, στο City Link. 26.05.2014
Σήμερα μαγειρεύουμε Φασολάδα με μαρούλι και άνηθο Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε γίγαντες από την Καστοριά ή Πρεσπών που είναι βραστεροί και με γλυκιά γεύση. 21.05.2014