Νόστιμα μεζεδάκια και εκλεκτά κρασιά για τις εξορμήσεις μας στην παραλία.
Με διεθνή αέρα και ελληνική ψυχή, το πρωινό του χαλκιδικώτικου ξενοδοχείου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.
Το πιο αγαπημένο λαχανικό της ελληνικής κουζίνας πρωταγωνιστεί στα περισσότερα πιάτα του καλοκαιριού. Η γεύση τους αναδεικνύεται στο έπακρο, αν στα ποτήρια μας μπει το κρασί που τους ταιριάζει.