Μεγάλα κομμάτια (μπούτια, φιλέτο, σπάλα νουά κ.ά.): Τα τυλίγουμε εφαρμοστά με διάφανη μεμβράνη και έπειτα τα βάζουμε σε μεγάλου μεγέθους νάιλον σακούλα τροφίμων ή τα τυλίγουμε δύο φορές με αλουμινόχαρτο, καλύπτοντας καλά όλο το κομμάτι. Μερίδες:...
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το οινοποιείο εδώ.
Τον 1 χρόνο λειτουργίας του γιόρτασε την Δευτέρα 6 Ιουνίου ο χώρος ΑΘΗΝΕΟ με τα εγκαίνια της έκθεσης «Κριθάρι:ο θερισμός».
Ο σολομός και η σαλάτα που τον συνοδεύει βρίσκουν το οινικό ταίρι τους σε ένα βορειοελλαδίτικο Ασύρτικο.
Η συνταγή αυτή γίνεται με σφυρίδα, πέρκα και γλώσσα και οι τρεις επιλογές έχουν το ίδιο πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.
Η αγαπημένη καλοκαιρινή σαλάτα σε νέες περιπέτειες με αυγά. Ένα πλήρες γεύμα ιδανικά μετά την παραλία.
Από τη Μακεδονία μέχρι την Κρήτη επτά κυρίες του οίνου μας αφηγούνται την ιστορία τους.