Επισκεφτήκαμε το Κεντρικό και το Δυτικό Ζαγόρι, δοκιμάσαμε τις μεγαλειώδεις πίτες τους, πουλερικά και κρεατικά, ζυμαρικά, σπιτικά γλυκά και τυροκομικά από ντόπιους παραγωγούς, και σας παρουσιάζουμε δέκα ξενώνες και εστιατόρια που αποδεικνύουν...
Ένα πήλινο, παραδοσιακό σκεύος για πεντανόστιμα μαγειρέματα κάθε μέρα.
Μέχρι σήμερα, έχουν διατεθεί από ελληνοαμερικάνικο ίδρυμα 120 χιλιάδες δολάρια που αντιστοιχούν σε 7500 περίπου δέματα με 110 τόνους τροφίμων. Οι διανομές γίνονται κυρίως στην Αθήνα, αλλά και στην περιφέρεια.
Κάθε γάμος και χαρά τα αμυγδαλωτά του Τσαγκάρη πρώτα! Το μυστικό είναι στη φρεσκάδα τους και στο χέρι της κ. Άννας που τα φτιάχνει.
Για πρωινό, για μεζέ ή για γλυκό· μια επίσκεψη σε αυτό το όμορφο καφενείο επιβάλλεται.