Οι αγαπημένες μας διευθύνσεις για φαγητό, ποτό, καφέ και γλυκό στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από το Μικρολίμανο έως τη Βάρκιζα.
Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Για περισσότερα παγωτά (και κάποια πιο light) πατήστε εδώ.
Πρότυπη θα μπορούσε να θεωρηθεί η φάρμα Ωμέγα των Στέργιου και Δημήτρη Κουτσιώφτη στη Βέροια. Οχι μόνο για τις εγκαταστάσεις της και τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης των ζώων, αλλά κυρίως για την επένδυση στην έρευνα, που για άλλη μία φορά απέδωσε...
Διακόσια και πλέον χρόνια συνεχούς λειτουργίας υπό την ίδια οικογένεια, η πρώτη θέση στην ελληνική αγορά, οι συνεχείς επενδύσεις της σε τεχνολογία και ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι κάποια από τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία Μύλοι Λούλη...
Από μικρό παιδί ο Νίκος Γασπαράκης βρίσκεται μέσα στα τυροκομεία. To δικό του τυροκομείο το άνοιξε πριν από 40 χρόνια περίπου, στο χωριό Κούμμοι του Ρεθύμνου.
Η Ελληνική Γαστρονομία, στα... φόρτε της!