Μέρος της διατροφικής μας κουλτούρας, είναι ένα λειτουργικό φαγητό που μπορεί να αποτελέσει είτε ορεκτικό είτε κυρίως πιάτο σε ένα ελαφρύ γεύμα.
Η Άννα Ναθαναηλίδου μας έφτιαξε την αυθεντική συνταγή της παραδοσιακής φανουρόπιτας και μια αναγνώστρια από τον Πειραιά μας δίνει τη δική της φανουρόπιτα κέικ.
Όπως λέμε... δειλινό
Το να ταξιδεύεις και να δοκιμάζεις τα φαγητά κάθε περιοχής είναι υπέροχο, σαν να γεύεσαι τον ίδιο τον τόπο όπου βρίσκεσαι.
Ο Άρης Σκλαβενίτης πιλέγει...
Υλικά (για 2 πίτες): 1½ φλιτζ. τσαγιού ρεβιθάδα με το ζουμί της, 1 ματσάκι ρόκα, ψιλοκομμένη (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο σαλατικό της αρεσκείας μας), 1 ντομάτα, σε ψιλά καρέ, 1 κουτ. γλυκού ξερός δυόσμος, τριμμένος, 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 κουτ....