Μια αυτοκρατορική συνταγή από το μακρινό Königsberg.
Ιδανικός μεζές με κρασί, αλλά και ως κυρίως γεύμα, μαζί με μια πλούσια σαλάτα.
Ιρλανδέζικες κόκκινες ales και άλλες εποχικές... σπεσιαλιτέ.
Μετά το αστέρι Michelin, ο διακεκριμένος Ελληνοαυστριακός σεφ θέτει τον πήχυ ψηλά ανοίγοντας το δικό του εστιατορίο. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.
Άπειρες οι εκδοχές της πατροπαράδοτης σούπας. Σας δίνουμε μία με μπόλικο μάραθο και δυόσμο που την «δροσίζει» και την κάνει πιο ευχολοχώνευτη.
Εύκολο και χορταστικό σαλατοφαγητό, ό,τι πρέπει για μια ζεστή μέρα.
Οι σούπες, οι ζωμοί, τα βραστά, αλλά ακόμα και όσπρια που βράζουμε σε μπόλικο νερό για να τα κάνουμε μετά σαλάτα, χρειάζονται επιμελές ξάφρισμα. Ο γκριζωπός αφρός αρχίζει να σχηματίζεται στην επιφάνεια του υγρού μόλις αυτό αρχίσει να ζεσταίνεται...