
Η Δραμοινογνωσία είναι ένα παιχνίδι γεύσεων, αρωμάτων, χρωμάτων και ηχοχρωμάτων. Είναι μια πραγματική γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες στην ύπαιθρο μέχρι τα εστιατόρια, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, πάντα με...
O τίτλος που απένειμε ο βασιλιάς του Βελγίου στον Κωνσταντίνο Ερίνκογλου είναι Ιππότης της τάξεως του Λεοπόλδου Β’ και τον κέρδισε, όχι με το σπαθί του, αλλά με την ελληνική κουζίνα.
Νέοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι, μαθαίνουν τους τουρίστες να φτιάχνουν γεμιστά!
Για άλλη μια φορά, συνειδοτοποιήσαμε, δοκιμάζοντας ελληνικά ελαιόλαδα, ελιές, τυριά και μέλια, πόσο ευλογημένος είναι ο τόπος μας, τουλάχιστον ως προς κάποια από τα προϊόντα που παράγει.
Η έντονη γεύση και το φρουτώδες άρωμα δίνουν στο αγουρέλαιο ξεχωριστή θέση. Μόνο που κρατάει 3 - 5 μήνες.
Όχι δεν θα ευλογήσουμε τα γένια μας μιλώντας για το περιοδικό μας… αλλά θα χειροκροτήσουμε τον καλύτερο Έλληνα οινοχόο για το 2016, τον νικητή του Διαγωνισμού που οργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων 31 Ιανουαρίου με 1 Φεβρουαρίου. Το...
Αν και συνήθως τα ελαιόλαδα που φέρουν «ισχυρισμό υγείας» είναι «δύσκολα», πικρά, αυτό που παράγει στη Μεσσηνία ο Νίκος Κρημνανιώτης είναι φίνο και γλυκόπιοτο.
Κυριακές στην Τεχνόπολη.