Γιατί κάποια κρασιά, άσχετα από την ποικιλία, το χρώμα ή την προέλευση τους, έχουν αρώματα μελιού, καραμέλας ή κύμινου;
Εργατικοί, καλόγουστοι, χωρίς μεγαλομανίες, χωρίς δεσμεύσεις με καμιά μόδα, χουβαρντάδες και πάνω απ’ όλα γλεντζέδες.
Μην το χάσετε!
Πιο πριβέ δε γίνεται!
Στην καρδιά αγαλλίαση, στα χέρια ελαφρύς ιδρώτας, στα πόδια μου φτερά, μια παραζάλη ευφραντική, που εντάθηκε σαν είδα το πλούτος και την ομορφιά του δέντρου.
Κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή!
Θυμάστε εκείνη την παλαιά συμβουλή της μαμάς «μην αφήνεις στο πιάτο τη δύναμή σου». Ποτέ δεν την ακολούθησα, γιατί δεν βρίσκω το λόγο να φάω περισσότερο. Όπως φαίνεται όμως κανένας δεν την ακολουθεί, γιατί, όπως δείχνουν οι αριθμοί, κάθε Ευρωπαίος...
Αναβαθμίζουν τα μαγειρέματά μας οπτικά αλλά και γευστικά. Είναι κατάλληλα για ωμή χρήση αλλά και γρήγορες παρασκευές χωρίς μεγάλους χρόνους μαγειρέματος. Μαθαίνουμε τα μυστικά τους και τα δοκιμάζουμε σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές.