Σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από τη θάλασσα οι βιολογικοί αμπελώνες του Μάριου και Σάκη Νικολαΐδη σκαρφαλώνουν στους άνυδρους λόφους των Αβδήρων και δέχονται το δροσερό χάδι του Θρακικού Πελάγους.
Στο θρυλικό έργο του Kέρουακ ο ήρωας ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής. Με μπόλικη τζαζ, ποίηση και ποτά μας μπάζει στον γοητευτικό κόσμο των beatniks. Το δικό μας On the road μας φέρνει στα αγαπημένα στέκια του κρασιού....
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Αρωματίζει υπέροχα τα σπιτικά ψωμιά αλλά θέλει προσοχή όταν το χρησιμοποιούμε στις μαγειρικές μας με χοιρινό ή κοτόπουλο.
Τα ελληνικά κρασιά έλαμψαν γι άλλη μια φορά στο 6ο Βalkan International Wine Competion.
Ένα κρασί που σαρώνει σε πωλήσεις, δρέπει δάφνες στο εξωτερικό και εκπροσωπεί επάξια τον ελληνικό οίνο.
Πριν την αλείψετε στο ψωμί, σκεφτείτε πόσα άλλα πράγματα μπορείτε να ετοιμάσετε με ένα βαζάκι μαρμελάδα. Διαλέγοντας φρούτο, καθορίζουμε και την επιλογή κρασιού.
Η τεκίλα αγαπάει τις πίκλες, τις κόκκινες καυτερές πιπεριές και την κόκκινη σάλτσα, το μοσχολέμονο, το λευκό ψάρι, το γουακαμόλε και τις τεμπούρες.