
Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Δεκάδες οι τρόποι για να αξιοποιήσουμε την ξεχωριστή γλύκα του καλοκαιρινο-φθινοπωρινού φρούτου στα μαγειρέματά μας.
Διαλέγουμε φιλέτο από στήθος ή, προτιμότερο, από μπούτι κοτόπουλου που είναι πιο ζουμερό. Αν θέλουμε χοιρινό, ζητάμε ένα τρυφερό κομμάτι, χωρίς κόκαλο (από λαιμό, σπάλα, κιλότο ή πανσέτα). Το κρέας πρέπει να είναι κομμένο σε μικρά κομμάτια, κόντρα...
Εδώ θα βρείτε τη συνταγή.
Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού ισπανικού πιάτου.
10 νησιά, 10 εκλεκτές ταβέρνες πάνω στο κύμα.