Στέκι καλλιτεχνών και βιβλιόφιλων, αυτό το βιολογικό café - bistro στην πλατεία Ναυαρίνου σερβίρει σαλέπι και καλοφτιαγμένα σάντουιτς.
Ένα εξαιρετικό ζαχαροπλαστείο, μαζί με αρτοποιείο και καφενείο με καλό καφέ. Ολα σε ένα, σ’ ένα μοναδικό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, την «Εστία».
Νέοι, δημιουργικοί και καινοτόμοι, μαθαίνουν τους τουρίστες να φτιάχνουν γεμιστά!
Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει επίσης µε χοιρινό και µε κοτόπουλο.
Δύο μοναδικές κοινότητες, δύο εξαιρετικοί καφέδες, που ενώνονται με την τεχνογνωσία – οι UMUTIMA wa Lake Kivu και TANIM de Chiapas.
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 οργανώνεται για δεύτερη φορά η εκδήλωση γευσιγνωσίας «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Τριάντα από τα πιο αξιόλογα οινοποιεία της χώρας θα παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο έχουν στα κελάρια τους σε...