Η Αλόννησος εκτός από μικρός περιβαλλοντικός παράδεισος, είναι ένας σωστός ψαρότοπος. Εξ ού και ο τόνος Αλοννήσου, που θεωρείται καλύτερος από τους καλύτερους ισπανικούς του Ατλαντικού.
Οι κόκκοι του καφέ όπως και τα μπαχαρικά όταν τριφτούν βγάζουν τα έλαιά τους με αποτέλεσμα να απλώνεται στο μύλο μας ένα «στρώμα» λιπαρότητας. Επειδή αρκετοί μύλοι μπαχαρικών ή καφέ δεν απο-συναρμολογούνται, ώστε να πλένονται στο...
Το άνοιγμα μιας φιάλης κρασιού απαιτεί πέντε πράγματα: ένα καλό ανοιχτήρι, αργές κινήσεις, υπομονή, υπομονή και υπομονή...
Πιάτο απολύτως καλοκαιρινό, που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα άφθονα λαχανικά της εποχής και αγαπημένη λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους, τα γεμιστά έχουν τα δικά τους μυστικά. Μαθαίνουμε τι είδους υλικά χρησιμοποιούμε, ποιοι τρόποι...