Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο καμένο ρύζι στον πάτο του τηγανιού - έτσι την προτιμούν στη μεσογειακή πόλη, που θεωρείται πατρίδα του παραδοσιακού ισπανικού πιάτου.
10 νησιά, 10 εκλεκτές ταβέρνες πάνω στο κύμα.
Αυγουστιάτικες εξορμήσεις για φαγητό και ποτό με φόντο τον Παρθενώνα - και όχι μόνο.
Οι μυστικές διευθύνσεις του Foodie Guide για εκλεκτό φαγητό μετά το μπάνιο στη Μεγαλόνησο. Μερικές ταβέρνες δεν είναι πάνω στο κύμα, αλλά αξίζει να τις επισκεφτείτε.
Για τη φεγγαράδα, τα θάλασσα, τα πεύκα αλλά και ένα ιδιαιτερο μενού γευσιγνωσίας.
Αυθεντικές γεύσεις και ελληνικές μυρωδιές φέρνουν το καλοκαίρι στο τραπέζι μας!
Προσφιλής όσο λίγα πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, ευφυής, με υπέροχο χιούμορ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράζεται μαζί μας τις γαστρονομικές του συνήθειες.
Με εγγύηση την πολύχρονη εμπειρία της, η Ντέπυ Ασβεστά μάς δίνει ραντεβού στο νέο, σύγχρονης αισθητικής κρεοπωλείο της.